GetaPro

Kā izglābt skaistumu, kas vienmēr izglābj mūs?

  • Blogs
  • 16-02-2021

Pandēmija ir ieviesusi būtiskas izmaiņas skaistumkopšanas jomā. Situācija ir ievilkusies pārāk ilgi. Ko tagad varētu darīt?

GetaPro noskaidro, kādas iespējas ir frizieriem, kosmetologiem, masieriem, manikīra meistariem un pārējiem skaistumkopšanas nozares pārstāvjiem.

1. Reģistrēties GetaPro pakalpojumu agregatorā

Uzreiz ir divi ieguvumi – saņemiet tiešsaistes pakalpojumu pasūtījumus jau tagad, ja tie ir jūsu arsenālā un varat jau iepriekš sagatavot savu profilu brīdim, kad ierobežojumi tiks atcelti.

Visi gaida ierobežojumu atcelšanu kosmetoloģijas pakalpojumiem. Pirmajā brīdī meistariem būs liels pasūtījumu pieplūdums. Piedāvājam jums izmantot šo iespēju – izpildiet pasūtījumus un saņemiet atsauksmes GetaPro portālā, kuras strādās jūsu labā. Jo vairāk labu atsauksmju, jo augstāks ir jūsu reitings un iespējas nopelnīt.

Reģistrēties GetaPro pakalpojumu agregatorā

Jūs vairs nebūsiet atkarīgi no paziņu ieteikumiem. Jūs varēsiet ievērojami paplašināt savu kontaktpersonu loku, jo pateicoties atsauksmju sistēmai uzticība jums kā speciālistam pieaugs.

Jums ir tikai jāreģistrējas, jāizveido aprakstu par sevi, jāpievieno savu darbu fotogrāfijas un jāizvēlas pasūtījumi, kuri jums ir interesanti.

Reģistrēties

Uzmanību! Visi pasūtījumi pirmos sešus mēnešus ir bez komisijas maksas! Vēlaties saņemt pasūtījumus katru dienu? Lejupielādējiet lietotni un izvēlieties sev piemērotāko!

GetaPro Izpildītājiem

Lejupielādē lietojumprogrammu un sāc saņemt pasūtījumus savā telefonā!

2. Izmantot radušos brīvo laiku jaunu zināšanu ieguvei

Profesijā zināšanu nevar būt par daudz. Varbūt tieši tagad ir pienācis brīdis iemācīties kaut ko jaunu?

Tāpat jebkurā darbā vienmēr noderēs arī biznesa iemaņas: vadība, plānošana, finanšu pratība un tā saucamie softskills.

Šeit būs daži resursi, kur var atrast maksas un bezmaksas materiālus par visu iespējamo pasaulē:

3. Izveidot pamācošu video

Jums jau ir zināšanas. Tātad jums ir ar ko padalīties ar tiem, kuri neko par to nesaprot.

Lai varētu ierakstīt video pamācību, pietiek ar viedtālruni, reģistrāciju Youtube un nedaudz entuziasma. Tas ir vienkāršāk, nekā izskatās no malas.

Satura kvalitātes panākuma atslēga ir laba gaisma un skaņa. Gredzena lampu un mikrafonu var pasūtīt internetā par pieņemamu cenu, bet montāžu var veikt telefonā tikai ar pāris pieskārieniem.

Šeit būs aplikācijas, kuras ir ērti lietojamas tālrunī darbam ar video:

  • Inshot
  • Kinemaster
  • Magisto

4. Pārskatīt savu darbu un ieviest uzlabojumus

Izmantojiet šo pārtraukumu, lai savestu kārtībā lietas, kurām nekad nepietika laika un spēka:
Veiciet sava darba inventāra inveterizāciju. Noteikti ievērosiet, ka ķemmes ir laiks nomainīt, bet tās krēma burciņas vairs nekad neizmantosiet.
Pārskatiet savus uzdevumu pierakstus darbam ar klientiem. Jūs noteikti atradīsiet to, ko var vienkāršot vai uzlabot.
Plānojiet jaunumu ieviešanu. Tagad ir īstais laiks sagatavoties – pieprasīt piegādātājiem mārketinga materiālus, pasūtīt kosmētiku vai inventāru, sagatavot aprakstus.

5. Atīstīt savus sociālos tīklus

Beidzot ir laiks vadīt tos nesteidzoties. Sastādiet satura plānu vairākus mēnešus uz priekšu. Kad ierobežojumi tiks atcelti un sāksies “skrējiens pēc skaistuma”, jūs pateiksieties sev par iepriekš sagatavotu rīcības plānu.

Ko publicēt soc. tīklos tagad, kad nav darba?

Pastāsiet par procedūrām, kuras jūs veicat, par kosmētikas līdzekļu īpašībām, kurus izmantojat savā darbā, par savām metodēm, stiprajām pusēm, panākumiem, darbu rezultātiem, kā arī publicējiet atsauksmes.

Atīstīt savus sociālos tīklus

Caur soc. tīkliem var un vajag pārdot!

Padomājiet, kādu ieguvumu jūs varētu sniegt klientam izmantojot tiešsaisti? Apgriezt matus, protams, nevarēsiet, bet sniegt maksas konsultāciju par matu krāsošanu mājas apstākļos – ir pat ļoti iespējams. Galu galā, pajautājiet klientiem, kas viņiem šobrīd ir visvairāk nepieciešams. Esam pārliecināti, radīsies daudz radošu risinājumu!

 

Kā saņemt tiešsaistē vairāk pasūtījumu ar patīkamu rezultātu? Apkopojiet atsauksmes un rekomendācijas. GetaPro jums palīdzēs šajā jautājumā, jo klienti šeit paši atstāj atsauksmes.

Esam pārliecināti, ka cilvēki nestaigās izspūruši un bez manikīra mūžīgi. Ierobežojumus noteikti atcels un jūs būsiet tam jau gatavs.

Pasaule mainās šeit un tagad, un tas dot jaunas iespējas. Mūsu GetaPro komanda ir priecīga, ka par iespēju jums šajā neparastajā laikā varam kļūt mēs.

Reģistrējieties portālā GetaPro un sāciet savu ceļu augšup un uz priekšu jau tagad!

 

 

Atpakaļ