Loading...
Skatījumi: 77

Annija estere J.

Bija vietnē: Pirms 5 mēnešiem
Privāts speciālists · Reģistrēts: 01 marts 2021
5,0 / 5
1 vērtējumi

E-pasta adrese ir apstiprināta 01.03.2021
Dokumenti ir pārbaudīti 02.03.2021
Pārbaudīts izpildītājs 02.03.2021

Par sevi

Sveicināti!

Vasara, it īpaši šī, ir ļoti piemērota jaunu sadarbību veidošanai un īstenošanai, tādēļ piedāvāju iepazīties ar D21 Studio.

Pavisam nedaudz par to, ko mēs elpojam un kā mēs redzam pasauli.

Kas mēs esam?
Esam zinošu profesionāļu komanda ar pieredzējušiem komandas biedriem, gataviem īstenot jebkura izmēra projektus un kampaņas, izveidojot tieši Jums piemērotāko dizainu, preces akciju vai gala produktu.
Esam veidojuši daudz interesantu, inovatīvu digitālu un taustāmu risinājumu, tādēļ piedāvājam izskatīt mūsu idejas un iespējas radošai sadarbībai. Mēs piedāvājam plašu un oriģinālu risinājumu un pakalpojumu klāstu: dizains, reklāma, prezentācija, stratēģija, kampaņa, uzņēmuma mārketings no A līdz Z, nodrošinot pilnu servisu no konsultācijas līdz produkta piegādei.
Kā ūdens pieņem trauka formu, kurā tas tiek ieliets, arī mēs maināmies atbilstoši vajadzībām un, izmantojot uzkrāto pieredzi un patstāvīgi pilnveidojoties, iegūstam jaunas zināšanas.

Ko mēs protam?
Daļu no mūsu darbiem varat aplūkot šī e - pasta pielikumā un mūsu mājas lapā, taču vislabāk par darbiem runā ilgtermiņa sadarbība ar klientiem.
Savu uzticību mūsu idejām un darbiem ir izteikuši tādi zīmoli kā Vincents, Radisson Blu, Spresso, Osonerplast AB, (Zviedrija) un daudzi citi uzņēmumi Latvijā un ārpus tās.
1
vērtējumi
100%
pozitīvas
Kvalitāte:
(5)
Pieklājība:
(5)
Cena:
(5)