Loading...
Skatījumi: 188

Oļegs

Bija vietnē: Pirms 1 d. 7 st.
Juridiska persona · Reģistrēts: 16 maijs 2022
4,3 / 5
2 vērtējumi

E-pasta adrese ir apstiprināta 16.05.2022
Dokumenti ir pārbaudīti
Pārbaudīts izpildītājs
Vairāk informācijas: Sazinieties ar izpildītāju:

Par sevi

Mūsu uzņēmums SIA "Power Therm" piedāvā inženiertehnisko komunikāciju tīklu montāžas pakalpojumus no projektēšanas stadijas, līdz izpildīto darbu nodošanai pasūtītājiem.
Mūsu komanda spēj realizēt daudzveidīgus, mūsdienu apkures sistēmu montāžas darbus.
Mūsu speciālisti pateicoties lielai pieredzei šajā jomā, palīdz klientam atrast optimālāko, savai mājai, apkures variantu, ņemot vērā esošo situāciju, un klienta finansiālās iespējas.
Piedāvājam visu veidu granulu, cietā kurināmā, elektrisko, gāzes katlu ka arī gaiss-ūdens siltumsūkņu montāžas darbus, kā privātmājās, tā arī dažādos atpūtas un izklaides objektos, birojos un ražotņu telpās.
Objektos ar nelielu apkures platību, dzīvokļos bez centrālās apkures, piedāvājām gaiss-gaiss siltumsūkņu apkures risinājumu.
Mūsu uzņēmums, kā oficiālais izplatītājs Latvijā, piedāvā plāšu centrālās apkures katlu spektru no lielākā ražotāja Polijā „Defro”.
Piedāvājām arī cita ražotāja katlus, KAMEN, Grobiņas SPMK, Rudesta, Protherm.
Mēs palīdzēsim piemeklēt Jums atbilstošāko apkures sistēmu ar augstu efektivitāti, Jūsu komfortam piemērotu automātiku risinājumu. Nodrošināsim Jums garantijas, pēc garantijas, un profilaktisku apkalpošanu augstā līmenī.
Tapāt veicām arī gaisa siltumsūkņu un ventilācijas sistēmas piegādi un montāžu sākot no projekta līdz nodošanai ekspluatācija ar turpmāko tehnisko uzturēšanu. Mēs esam Defro granulu katlu un rekuperācijas iekārtu oficiālie izplatītāji Latvijā.
Mēs realizējām daudzus projektus ar dažāda tipa ārējiem inženiertīklu izbūves darbiem, drenāžu sistēmas, lietus un saimniecības kanalizācijas sistēmas, ugunsdzēsības un ūdens apgādes cauruļvadu izbūve. Tāpat mums ir pieredze visāda veida sūkņu staciju, un lokālas kanalizācijas sistēmu izbūvē.
2
vērtējumi
100%
pozitīvas
Kvalitāte:
(4,5)
Pieklājība:
(5)
Cena:
(3,5)